Silkeapar stolne i Oslo

Har du sett desse søte krabatane? Då vil gjerne Oslo Reptilpark, som har vore så greie å dela desse bileta med oss, høyra frå deg.
Har du sett desse søte krabatane? Då vil gjerne Oslo Reptilpark, som har vore så greie å dela desse bileta med oss, høyra frå deg.

SISTE: Apekattane er komne til rette igjen! Les meir her: https://m.facebook.com/osloreptilpark

Det finst tjuvar, og så finst det noko så simpelt som apetjuvar. I Oslo har nokre vandalar brote seg inn hos Oslo reptilpark og stole dei to silkeapane Thomas og Nano, skriv osloby.no. Den dyreansvarlege i parken fryktar at apekattane allereie kan vera daude av stress. På Facebook-sida til reptilparken skriv dei: «Vi er tynget av sorg idag. Værsåsnill, om noe vet noe, ta kontakt! Ser du aper for salg, blir du tilbudt en, er det noe som plutselig har aper, DET KAN VÆRE VÅRE!» Eigar Are Hogner seier dette til Osloby. – I løpet av eit par veker døyr dei. Dei må ha det varmt og trygt. Og dei et Gummi arabicum som ein ikkje får tak i i Norge. Reptilparken hadde hatt dei to apekattane, som kom frå dyreparken i Kristiansand, i rundt fem år. Om ikkje dei simple tjuvane leverer tilbake Thomas og Nano i fin form, er det fire apekattar i reptilparken som har mista to gode kompisar.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s